Organizatii Contabilitate pentru ong-uri
Contabil Cabinet Medical Experienta in domeniu acopera costurile
SRL Specific contabil si juridic
PFA Persoana Fizica Autorizata

Consultanta contabila

Consultanta contabila este un serviciu utilizat la scara larga pe piata romaneasca dar cu mari deficiente.
Consultanta contabila este un serviciu utilizat la scara larga

Este foarte important felul in care se ofera aceasta consultanta, de catre cine si mai ales ce contine ea. Am intalnit cazuri in care un jurist, cel ce infiinteaza societati comerciale a oferit aceasta consultanta si efectul a fost dezastruos. (Va oferim doar un exemplu de o consultanta cu efect negativ: societate nou infintata cu activitate de comert avand ca vector fiscal calitatea de neplatitor de tva si cu statut de microintrepindere.)

Aceasta optiune, fiind considerata astfel deoarece este o alegere facuta la infiintarea societatii, este cat se poate de gresita si vine in contradictie cu obiectivul oricarui intreprinzator, si anume cea de A AVEA SUCCES, BANI SI DE A FI EFICIENT.

Consultanta contabilitate
In cazul comertului recomandam (se impune chiar) ca societatea sa devina PLATITOARE DE TVA si de impozit pe profit.
Acesta este doar un exemplu din multele alegeri bine gandite, structurate pe linia comerciala aleasa spre exploatare de fiecare societate nou infiintata. Un pas bine facut contribuie la cresterea afacerii si canalizarea acesteia spre esential. Un pas gresit insa nu face decat sa ii puna nenumarate piedici birocratice, fiscale, care nu au cum sa duca la o eficientizare a afacerii.
In aceasta ordine de idei, societatea noastra va ofera cele mai corecte variante, cele mai utile sfaturi in domeniul financiar contabil, fiind mereu conectata la cele mai noi prevederi legislative.